Goedkope hardcover boeken

Engel levert sinds kort goedkope hardcover boeken aan. Door onze samenwerking met diverse partners leveren wij nu zowel softcover als hardcover boeken. Denk hierbij aan jaarboeken, fotoboeken, thesis, romans, dichtenbundels of een zelfgeschreven boek.

Doordat wij een specialist hebben in het begeleiden van  hardcover boeken kunt u bij Engel Repro & Print nu de keuze maken uit een groot aantal papiersoorten en afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan de dikte van het papier, de afwerking van het hardcover omslag (matlaminaat of glanslaminaat) en er is uiteraard nog veel meer mogelijk.

Bent u opzoek naar een afwerking, formaat of optie die niet in onze prijscalculator staat? Neem dan even contact met ons op, we denken graag met u mee!

Boeken hardcover

Wat is een hardcover boek?

Een hardcover boek is een duurzaam boek ingebonden in een harde stevige kaft. Het binnenwerk van onze hardcover boeken wordt gedrukt op diverse papiersoorten met een optimale drukkwaliteit. Vervolgens worden de vellen schoon gesneden naar het juiste eindformaat.

Goedkope hardcover boeken
iets anders dan
gewoon je scriptie printen

Bij de volgende stap worden de pagina’s ingebonden met zeer sterke lijm. In de tussentijd is de omslag van de hardcover al gemaakt, de omslag is gemaakt van 3-laags sulfaatkarton omvouwen met bedrukt papier en optioneel kan het worden voorzien van mat- of glanslaminaat. Bij de laatste stap van het productieproces wordt het binnenwerk in de omslag gehangen en is het boek na een droog periode klaar om verzonden te worden!

Maak van uw eigen ontwerp
een prachtig boek met
harde omslag

Wilt u van uw eigen geschreven boek een mooi hardcover boek laten maken? Dat is bij Engel is dat zo geregeld! U heeft de keuze uit een groot scala aan verschillende formaten, papieropties en afwerkingen. Hierdoor is er altijd voldoende keuze om tot de gewenste uitstraling van uw hardcover boek te komen.

Naast onze hardcover boeken bieden wij ook nog softcover-, geniet/gebrocheerde- en wire-o-boeken aan. Zie ook onze online-website. Kortom informeer bi j ons voor goedkope hardcover boekboeken

Goedkope hardcover boeken

Wat is een softcover boek?

Wil je graag een eigen kookboek, fotoboek, biografie of zelfs een eigen roman laten drukken? Dat is een softcoverboek misschien wel een goede optie voor je.

Een softcover (of paperback) boek is een boek met flexibele kartonnen omslag. Een softcover is in boekenland de meest gekozen uitvoering omdat deze relatief voordelig is t.o.v. bijvoorbeeld een hardcoverboek. Een softcover (of paperback) boek is een boek met flexibele kartonnen omslag.