Vragen (FAQ)

 

Bezorg condities

Boven de 100 euro exclusief btw bezorgen wij franco door heel Nederland.

 

Computer Aided Design. Wat is CAD

Vrij vertaald in het Nederlands betekent dit “met behulp van de computer tekenen en/of ontwerpen”, of, korter, “computergesteund ontwerpen”.

CAD wordt toegepast in diverse vakgebieden waaronder de architectuur (ook wel ‘Computer Aided Architectural Design CAAD), bouwkunde, landmeten, civiele techniek, stedenbouw, technisch beheer, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en elektronica, staalbouw, wegenaanleg, topografie, industrieel ontwerpen, enzovoort.

 

FTP-Server

grote bestanden die moeilijk per e-mail verstuurd kunnen worden kan men na het verkrijgen van een inlogcode uploaden op onze server

 

Onze leveringsvoorwaarden

Wij hanteren, afhankelijk voor welke afdeling, leveringsvoorwaarden van het KVGO, de VRN en de Novaka.
U vind deze voorwaarden op onder de button service.

 

Plastificeren/lamineren

Plastificeren is het verlijmen van plastic d.m.v. warmte om een origineel/afdruk heen om het stof, vuil en waterafstotend te maken.

Lamineren is het enkelzijdig verfraaien van een origineel/kopie niet met warmte maar d.m.v. druk.

 

Wat is een PLT file

Waarom een dient er een plotfile aangeleverd te worden?
PLT staat voor plotfile, het printbaar maken van de tekening. Het maken van een plotfile is noodzakelijk om een goede afdruk te krijgen van de Autocad tekening. De standaardformaten, DWG en DXF leveren namelijk niet het gewenste resultaat op. Hierbij wijkt de uiteindelijke schaal af en ontbreken vaak fonts.

 

Repronorm bedrijf

Erkende repro bedrijven zijn lid van de Vereniging Repro Nederland en in het bezit van het repronorm “keurmerk”.
Hierbij worden eisen gesteld op het gebied van milieu, veiligheid, kwaliteit en arbeidsvoorwaarden. Meer hierover kunt op lezen op Repro Nederland