printshop

Printshop

Voor elk bedrijf, maar ook voor studenten en consumenten, verzorgen wij een compleet drukwerkpakket. Van visitekaartje, huisstijl tot buitenposter. Voor opmaak staat onze DTP-afdeling u desgewenst vakkundig terzijde. Werkend vanuit de filosofie van full-service en klantgerichtheid produceren wij bijna elk drukwerk of printproduct voor u, kortom een breed pakket.

Onze sterke punten van onze printservice zijn:

 • Kwaliteit
  Wij combineren een modern machinepark met goede grafische – en reprografische kennis. Onze medewerkers hebben allemaal een vakopleiding gevolgd. Ook zijn wij een erkend repro en print bedrijf. De uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en met name de korte levertijden zorgen voor een tevreden klantenbestand.
 • Snelheid
  Hoge productie capaciteit, eigen koeriersdienst en ook tijdsbesparing door de divers mogelijkheden van digitale aanlevering.
 • Service
  Onze service is de spreekwoordelijke service zoals u dat van een familiebedrijf kunt verwachten. De combinatie van geavanceerde techniek en enthousiaste medewerkers staat garant voor topkwaliteit.
 • Studenten
  Studenten genieten extra korting. Maar kunnen ook gebruik maken van de online website printscriptie.nl

Gebruikers die regelmatig bij ons afnemen kunnen bij een zogenaamd ‘repro-facility-contract’ afsluiten, waardoor aanzienlijk besparingen ontstaan. Ook de grootafnemers van kantoorartikelen kunnen wij tegen contractprijzen leveren, eventueel in combinatie met reprowerk. Wij informeren u daar graag over. Halen en brengen, verzekerd vervoer, deskundig advies en persoonlijke service.

Tevens hebben wij een grote collectie monsterboeken met trouw-, geboorte- en gelegenheidskaarten ter inzage en in overleg gratis thuisbezorgd. Voor meer info zie familie.

Ga direct
naar onze
online printshop